Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Touring Szálloda, Thermal Camping Gyógy- és Strandfürdő
Cím: 5465 Cserkeszőlő, Fürdõ út 25.Email: hotelcamping@cserkeszolo.hu
Web: www.touring-hotel.huTelefon: 0670-367-1789,0656-568-450
Fax: 0656-568-464

Bemutatkozás

Touring Hotel

Az üdülõhely központjában a gyógy- és strandfürdõhöz zárt folyosóval csatlakozó 2 csillagos Touring Hotel egész évben várja vendégeit. A hotelben 19 db kétágyas, 21 db háromágyas, 1 db családi négyágyas, 2 db speciálisan mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba, valamint 3 db apartman áll a vendégek rendelkezésére.
A szállodát kényelmes, skandináv jellegû fenyõ bútorral rendezték be. Valamennyi szobához tartozik zuhanyzós, ill. fürdõkádas fürdõszoba. A szobákban színes televízió, hûtõszekrény, telefon és légkondicionáló berendezés szolgálja a vendégek kényelmét. A szobák pótágyazhatók. A szálloda saját ingyenes parkolóval áll vendégei rendelkezésére. A társalgóban internet elérési lehetõség biztosított.

Az áraink tartalmazzák a reggelit valamint a strand és gyógyfürdõ használati lehetõségét.

A szállodában üdülési csekket elfogadunk, fizetni bankkártyával is lehet (Visa, Mastercard) és többféle egészségpénztári kártyát is elfogadunk (Uniqua, Vitamin, Provita, Tempó, Honvéd, OTP).
Kedvezmények az árlista szerint.

A szálloda bõvítése, korszerûsítése 2008. május 1-re elkészült. Az elvégzett munkálatokról részletesen olvashatnak a hírek, információk menüpont alatt.

Thermal Camping

A fürdõ közvetlen szomszédságában fekszik a három csillagos Thermal Camping. Árnyas, füves területén 14 db kétszobás, összkomfortos bungallow, 1 db négyszobás vendégház közös konyhával, 40 db víz-szennyvíz-elektromos csatlakozású lakókocsihely, 80 db elektromos csatlakozású lakókocsihely, 60 db sátorhely található. Kiválóan kialakított fõzési és mosási (automata mosógép) lehetõség szolgálja a vendégek zavartalan gyógyulását és pihenését. A kemping egy része 1 szociális helyiséggel, ill. a 4 szobás vendégház egész évben üzemel. A kemping vendégei a fürdõt üzemidõben korlátozás nélkül használhatják, az árak a fürdõ belépõt is tartalmazzák.
A kempingben üdülési csekket elfogadunk, fizetni bankkártyával is lehet (Visa, Mastercard) és többféle egészségpénztári kártyát is használhatnak fizetésre (Uniqua, Vitamin, Provita, Tempó, Honvéd, OTP)

A kempinghez kapcsolódó egyéb szolgáltatások: teniszpálya, talpmasszázs, reflexológia, pedikûr, szolárium, reumatológiai szakrendelés, fizioterápia a gyógyfürdõben, automata tekepálya 200 m-re lévõ épületben üzemel.

Bochniai Gyógysó Szoba

Erõsíti a szervezet immunrendszerét, fokozza az egyén teherbíró képességét. Hatásos az asztma, bronchitis, tüdõemfizémia, tüdõtágulat, tüdõmûtétek utáni utókezelésre, légcsõ-gyulladás, mandulagyulladás, garatpolip, homlok és arcüreggyulladás, nehéz légzés stb. A gyógyulás csak kúraszerûen alkalmazva eredményes .Egy kúra 10-21 kezelésbõl áll, a betegségtõl függõen. Orvosi beutaló nélkül is bárki használhatja. A terápia eredményeképp elérhetõ a teljes tünetmentes gyógyulás. A gyógysó szobában való kezelést a társadalombiztosítás nem finanszírozza, ezért egyenlõre csak az önkéntes magánpénztárakon keresztül vehetõ igénybe térítésmentesen.

Kádfürdõ

A kádfürdõvel új gyógyászati kezelésekre is lehetõség van Cserkeszõlõn. A kádas fürdõ sok olyan bõrbeteg ember gyógyulását segítheti, akik betegségük miatt nem élvezhetik a strandolás nyújtotta pihenés elõnyeit, illetve bõrbetegségeiken túl reumás, és egyéb panaszokkal élnek. A kádfürdõ különlegessége még a Lengyelországból származó Bochnia-i gyógysó használata, melynek gyógyvízben elkeverve kiváló hatása van bõrbetegségekre. Elõsegíti a mûtét utáni hegek gyógyulását és a bõr regenerálódását. Jó hatással van a pikkelysömörre. Ha nem is gyógyítja meg teljesen azt, hosszú idõre tünetmentessé teszi.

Fizioterápiás kezelések
Széchenyi pihenõkártya elfogadó hely.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0